NIEUWS / ACTIVITEITEN

Vrijwilligers gezocht

De Speel-O-Theek Voorschoten wordt volledig gerund door vrijwilligers die tijdens de openingstijden met veel plezier zorg dragen voor de inname en uitleen van het speelgoed.

Wij zijn  op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die minimaal 1x in de 2 weken ongeveer 2 uur  beschikbaar zijn om te helpen in de uitleen.

De werkzaamheden als vrijwilliger zijn het controleren van het speelgoed dat teruggebracht wordt en het uitlenen van speelgoed. De inname en uitleen wordt verwerkt in de computer. We zoeken mensen die geïnteresseerd zijn in speelgoed en het leuk vinden om (groot)ouders en kinderen te adviseren bij het kiezen van geschikt speelgoed.

Het voordeel is ook dat u als vrijwilliger geen contributie betaalt en gratis speelgoed kunt lenen.

Heeft u interesse of vragen, dan kunt u contact opnemen via: info@speelotheek-voorschoten.nl of binnenlopen bij de Speelotheek tijdens openingstijden.

Zonder vrijwilligers kan de Speelotheek niet bestaan, dus we zien jullie reacties graag tegemoet! Bekijk onze vrijwilligerspagina en kijk waar u ons bij zou kunnen helpen.

Speelotheek 20 jaar

In september 2020 vierde de Speelotheek haar 20e verjaardag. Op 2 februari 2020 was er een feestje met haar leden en een afvaardiging van het Nut van Voorschoten die diverse vernieuwingen mede mogelijk hebben gemaakt. Hieronder een foto impressie

 Nieuw speelgoed in de uitleen

Al het speelgoed dat u bij ons kunt lenen, is te zien op onze website. Zo kunt u thuis alvast uitzoeken wat u wilt gaan lenen. Als u de code noteert, kunnen we u snel van dienst zijn. Kijk voor een overzicht van ons nieuwe speelgoed op deze webpagina onder NIEUWS >> NIEUW IN DE UITLEEN